CURATARE PARDOSEALA - CAZ CONCRET
CURATARE PROFESIONALA PARDOSELI - Telefoane contact rapid: 021.457.51.10  /  0721.296.505; E-mail: office@cleanhouse.ro
curatare profesionala pardoseli
Link-uri utile: www.cleanstore.ro     l     www.magicaroma.ro     l     www.doctor-clean.ro     l     www.grass-romania.ro     l     www.designer-romania.ro Toate drepturile rezervate: www.floorwash.ro   Web design: www.hellodigital.ro
GALERIE IMAGINI
ESTE TIMPUL SA NU MAI OBOSESTI! Floorwash este un echipament comod si prietenos pentru curatarea podelelor - nu este necesara o forta deosebita sau efort fizic! Actiunea contra-rotatie si verticala a periilor, apa (in functie de declansare si de nevoile utilizatorului) si forta centrifuga va permit sa curatati profund si sa colectati murdaria, doar impingand masina inainte si inapoi cu un efort minim.
ACASA     DESPRE NOI     DETALII PRODUS     STUDIU DE CAZ     CONTACT        SOLICITA DEMO    
Curatarea pardoselilor dure (gresie, marmura, granit, epoxidica etc.) In cazul acestor tipuri de pardoseli principala operatiune inainte de curatarea propriuzisa cu Floorwash F25 este aceea de indepartare de pe pardoseala a obiectelor sau a resturilor menajere cu ajutorul unui aspirator sau cu o simpla matura. Acestea nu pot fi colectate sau indepartate de nici un echipament de curatare a pardoselilor. Alegerea periilor  de pardoseala este foarte usor de facut, avand la dispozitie  doua tipuri. Peria de culoare gri este una de duritate medie, poate fi utilizata cu succes pe pardoseli cu grad de murdarie de nivel mediu, pardoseli precum marmura, granit, epoxidica, linoleum, parchet, laminat, mocheta tip office, practic aceasta perie este cea care are cea mai larga arie de utilizare dintre cele trei ce vin in dotarea echipamentului. Foarte important este alegerea detergentului in functie de tipul murdariei si cel al pardoselilor. Un detergent cu efect de lustru folosit la curatarea pardoselilor de marmura cu grad de murdarie mediu are  rezultat o curatare eficienta cu efect lustruire a pardoselii. Peria de culoare neagra este recomandata pentru gresia texturata, pentru curatarea rosturilor murdare sau a pardoselilor cu grad de murdarie ridicat, peria neagra avand duritate mai mare decat cea gri. Cu aceasta se face o curatare profunda a pardoselilor, iar impreuna cu detergentul potrivit rezultatul este unul spectaculos. NICIODATA mopul nu va putea curata pardoseala dura asa cum o face FLOORWASH F25 ! (IGIENIC, ERGONOMIC, RAPID, IEFTIN) Curatarea pardoselilor moi (mochete, covoare ) Curatarea acestui tip de pardoseala poate fi una dificila, din multe puncte de vedere, avand in vedere natura materialului ce trebuie curatat precum si tipul sau vechimea murdariei. In acest caz avem la dispozitie doua tipuri de perii. Peria maro este ideala pentru curatarea covoarelor fine din matase a celor din lana sau iuta, iar cea gri pentru curatarea mochetelor de orice natura. De asemenea detergentul trebuie ales cu grija si utilizat conform instructiunilor furnizate de producator. Pentru simpla curatare de intretinere a covoarelor sau a mochetelor se poate folosii o combinatie de detergent cu pH neutru sau usor alcalin (dar ales cu mare grija) si apa.  Astfel curatarea va fi una usoara ce are ca rezultat revigorarea mochetelor si eliminarea eventualelor mirosuri neplacute.